Thursday, May 5, 2016

N.Z.J.R.E.D

Assalammualaikum..

It's been a while kan?.. Agak lama aku x update blog like forever. Agak berhabuk then lepas kemas-kemas, baru ada idea. Yup. ! Idea..! 
Ok, apa yang kita ada?..

Sejak dua menjak ni, aku macam menggunakan otak dalam kadar lebih daripada biasa. Selera makan pun agak luar biasa jugak. Terasa macam badan semakin kembang seh. Risau opkos risau. Tapi makanan semua mengoda. Sampai aku dah addicted dengan 1 makanan ni. Ayam Goreng Uncle Bob. Aku xtau apa la benda yang Pak Bob simpan dalam resepi dia tapi memang memikat hatiku yang sunyi n sepi tanpa penghuni. Aishhhhhh!! Ayat tuuuu. (Mau nge-show belum ada bf la kali tu kannn)

Ok, berbalik kepada penggunaan otak aku rasa aku sekarang mudah pening aka pedis kepala. Mengapakah??. Aku tau!. Makan x ikut masa. Eyyy macam boring cakap pasal otak. Sebenarnya aku xda benda mau di kongsi. Tapi memandangkan sahabat baik bertanya mengenai blog yang sudah lama terpinggir ini so aku berusaha untuk update.

Esok sabtu then lusa ahad. Aku plan mau mengukur jalan di KL. Tapi niat utama mo menonton. ADA APA DENGAN CINTA 2.. Ehhhh opkos aku patut tingukk..! Xmo ketinggalan. Biar lambat asal jangan x tengok langsung. Biar alone, asal kita x kacau org. Betul x ??? Sapa setuju sila komen. Hahahah....

RED.NZJ