Thursday, January 26, 2017

Fate

Assalammualaikum....

Otak & jari aku sekarang agak tidak sehaluan. Haha..! Ngarot..! Sejujurnya aku pun kurang pasti apa isu yang aku mau kongsikan. Agak banyak benda yang bermain dalam fikiran aku. So, aku just pick topik yang mudah.

Fate / Destiny 

Aku kept ulang lagu ni. Ibarat aku dah jatuh cinta banyak kali. Serupa dengan lagu 'Sudahku tahu'. Serius aku minat giler lagu tu. Dua-dua lagi ni buat aku addicted. FYI, aku tengah lagu 'Fate by Lee Sun Hee. Korang boleh search di Youtube. Meaning lagu ni buat aku sebak dow... Jom aku share lirik lagu ni k.. Hayati k. Dengar sambil fahami lirik dia. Aku hampir nangis weiii... :(

Fate (Eng Translate)

Promise me that when this moment's over and we meet again
That we can put everything in the past and stand by each other
 
This is what we call fate, it's something we can't deny
Will I ever experience another day as glorious as today?
 
You're a gift upon this exhausting path of life
I'll continuously wash and shine our love so it won't rust away
Our meeting was short like a drunken affair, but it was real
 
Even though this cannot last, I won't resent it because nothing is foever
This is what we call fate, it's something we can't deny
Will I ever experience another day as glorious as today?
 
There's so much i want to say, but you probably already know
When we meet again some time in the future
Please don't let go again
The love we couldn't have in this life
The fate we couldn't live in this life
 
When we meet again some time in the future
Please don't let go of me

Lagu ni ada banyak cover. And paling aku suka bila Hyorin SISTAR yang bawak. Suara dia mantap.! Plus dia masukkan emosi tu memang betul-betul buat kita masuk sekali dalam feeling. Cuma xleh la kalahkan penyanyi asal yg bawak. Ye dok? Hehe Tapi walaupun aku rasa mo nangis hati masih kering beb. Hahaha. 

No comments:

Post a Comment